για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Υγρότοποι - Βιότοποι 
Θέμα Η ΝΕΑ ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΒΟΛΟΥ 
Συγγραφέας ΠΕΡΙΒΑΛΛ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 
Ημερ. καταχώρησης 6/1/2007 8:28:27 AM 
Κείμενο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Βόλος 31/05/2007 περ.31p/06/1032π


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΒΟΛΟΥ

Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Φ. Γκούπα στην περιοχή του Ανατολικού Πηλίου και η ανακοίνωση ότι προγραμματίζεται η κατασκευή παραλιακού άξονα που θα συνδέει τους νομούς Λάρισας και Μαγνησίας, επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά ιστορία, η οποία δημιούργησε και δημιουργεί έντονους προβληματισμούς στην περιοχή μας.

Καλούμε τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας και τους Δημάρχους της περιοχής του Πηλίου να εξετάσουν με μεγάλη προσοχή τα οφέλη και τις ζημίες που μπορεί να προκύψουν από την κατασκευή αυτού του δρόμου. Θα πρέπει, πριν οριστικοποιήσουν το ναι για το έργο αυτό να συγκληθεί σύσκεψη για να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Όσον αφορά το περιβάλλον εκφράζουμε τη μεγάλη μας ανησυχία γιατί ο δρόμος αυτός θα περάσει από ένα παρθένο δάσος, περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ 2.000, με σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας, γεγονός που θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο οικοσύστημα.


Κώστας Βολιώτης Τάκης Κολώνιας
 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)