για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Υγρότοποι - Βιότοποι 
Θέμα Συνεχίζεται η προσπάθεια για συγκέντρωση υπογραφών 
Συγγραφέας Στέφανος Σταμέλλος 
Ημερ. καταχώρησης 7/1/2008 9:23:07 AM 
Κείμενο ΟΙΤΗ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως σας είναι γνωστό αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ με πρωτοβουλία του www.e-ecology.gr.

Μέσα σε 10 μέρες πάνω από 1.400 φίλοι της Οίτης από όλη την Ελλάδα, ακόμα και από το εξωτερικό, υπέγραψαν στο http://www.gopetition.com/online/19993.html για την Οίτη.

Σας παρακαλούμε, αν δεν έχετε υπογράψει, υπογράψτε στέλνοντας κι εσείς το μήνυμά σας προς κάθε αρμόδιο για να μην προχωρήσουν τα σχέδια και οι μελέτες για επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην Οίτη.

ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ - Η ΟΙΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΓΚΙΩΝΑ"

Επίσης, δεν φθάνει αυτό. Προωθήστε το http://www.gopetition.com/online/19993.html και σε όλες τις λίστες σας, ενημερώστε τους φίλους και τους γνωστούς σας. Θέλουμε πολλές υπογραφές. Θέλουμε να περάσουμε τις 10.000 για να τις αξιοποιήσουμε προς κάθε υπεύθυνο φορέα και αρμόδιο οργανισμό


σας ευχαριστούμε
με εκτίμηση

www.e-ecology.gr 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)