για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Ζώα, πουλιά, Κυνήγι 
Θέμα Όχι στη συμμετοχή στην έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ της ΠΣΕ  
Συγγραφέας Στέφανος Σταμέλλος 
Ημερ. καταχώρησης 5/4/2017 4:21:06 μμ 
Κείμενο
Συνεχίζεται η συγκέντρωση υπογραφών κατά του “Κέντρου Κυνηγετικού Τουρισμού” στην Στερεά
Λαμία, 3.4.2017
Παρά τη γενικότερη κατακραυγή, ακόμα κι από τους ίδιους τους κυνηγούς, η εριφέρεια Στερεάς προχωράει στο στόχο να καταστήσει τη Στερεά «Κέντρο Κυνηγετικού Τουρισμού».
Έτσι συμμετέχει με κεντρικό περίπτερο στην Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ», η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα και που σχετίζεται με το κυνήγι και την κυνοφιλία, διαθέτοντας το ποσό των 18.600,00 ευρώ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο diavgeia:


Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Τη μίσθωση χώρου 150 τ.μ. και την κατασκευή της δομής από την εταιρεία «Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Π.Ε» » με ΑΦΜ: 095632640 /ΔΟΥ: ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, Ταχ. Δ/νση Φιλικής Εταιρείας 80, Χαλάνδρι, η οποία είναι η αποκλειστική διοργανώτρια της έκθεσης, για τη δημιουργία περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017», που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στις 7, 8 & 9 Απριλίου.


Ποσό μίσθωσης δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000,00 ¤) μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ή δεκαοκτώ χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (18.600,00 ¤) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.Στο μεταξύ οι υπογραφές που συγκεντρώνονται στην πλατφόρμα του “avaaz” με τον τίτλο «σας καλούμε να μην μετατρέψετε τη Στερεά σε Κέντρο Κυνηγετικού Τουρισμού» και που απευθύνεται στον περιφερειάρχη κ Μπακογιάννη, έχουν ξεπεράσει ήδη τις 1.600

Η συγκέντρωση υπογραφών συνεχίζεται.
και προωθείστε το!!!

 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)