για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Ζώα, πουλιά, Κυνήγι 
Θέμα Κάθε χρόνο και χειρότερα... 
Συγγραφέας Στέφανος Σταμέλλος 
Ημερ. καταχώρησης 23/3/2018 10:26:10 μμ 
Κείμενο

Κάθε χρόνο και χειρότερα…
Λέγαμε κι εμείς, θα λείπει φέτος η Περιφέρεια Στερεάς από την κυνηγετική Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018»;;
Αν είναι δυνατόν! 

Η βία είναι χαρακτηριστικό της εξουσίας, ειδικά δε όταν αυτή εκφράζεται ενάντια στη φύση σε κάνει πιο δυνατό. Δείχνεις ότι μπορείς να εξουσιάσεις και τον πλανήτη, και το σύμπαν! Τίποτα δεν είναι ανέφικτο σήμερα. Η σύγχρονη πολιτική σκέψη δαμάζει τα πάντα

Συγχαρητήρια! και πιστεύουμε σύντομα θα κάνουν και τα πρώτα εγκαίνια στην Περιφέρειας Στερεάς ως "Κέντρο Κυνηγετικού Τουρισμού", που είχαν εξαγγείλει πέρυσι τέτοιο καιρό.


Ίσως ένα "πανηγύρι", όπως αυτό του Περίβλεπτου, μπορεί κάλλιστα να γίνει στα Βελωτά… Ένα καινούργιο αντάμωμα κι ένας ακόμα Σύλλογος Φίλων.  


Γιατί όχι;Καλά, πού νομίζουν ότι απευθύνονται; μαζεύοντας κάποιες χιλιάδες κάλυκες καθαρίζουν το περιβάλλον από το πλαστικό και το μολύβι; Και μπαίνουν στην «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για την εξαφάνιση της άγριας πανίδας του τόπου μας; Και καλά οι κυνηγοί... η Περιφέρεια; Αυτός είναι ο ρόλος της  με το κύρος που θα έπρεπε να έχει, με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε να επιδεικνύει… να κληρώνει άδειες θήρας! Κάθε χρόνο και χειρότερα…Οικολογία Αλληλεγγύη Στερεάς


 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)