για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Αστικό Περιβάλλον 
Θέμα Με ψευδή στοιχεία ενημερώνουν τον Συνήγορο του Πολ 
Συγγραφέας Στέφανος Σταμέλλος 
Ημερ. καταχώρησης 10/5/2018 11:47:17 μμ 
Κείμενο


Οι ψεύτες...
Από 12 Απριλίου με έγγραφο ενημερώνουν τον Συνήγορο του Πολίτη ότι "Το άλσος είναι επί εικοσιτετραώρου βάσης ανοιχτό στο κοινό και τους επισκέπτες όπως και ο χώρος της παιδικής χαράς"!!! 

Αναφερόμαστε στο Aλσος του Λόφου Μιχαήλ και Γαβριήλ στη Λαμία... για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα. Θα μας τρελάνουν. Αναρωτιέμαι όμως με πόση ευκολία οι υπηρεσιακοί παράγοντες μπλέκουν το όνομά τους παρέχοντας ψευδή στοιχεία στον Συνήγορο του Πολίτη. 

Ο εισαγγελέας ακο
ύει;;

Για να βγουν σαφή συμπεράσματα θα πρέπει κανείς να ανατρέξει στο ιστορικό του θέματος, που ξεκινάει είκοσι χρόνια σχεδόν πίσω. Ιδιαίτερα όμως οι αντιπαραθέσεις της δημοτικής αρχής με τους δημότες ξεκινάνε από το 2005. Δύο φορές δικαιωθήκαμε στην Επιτροπή του Aρθρου 18 και 152 και στη συνέχεια στον Συνήγορο του Πολίτη. Στον Συνήγορο του Πολίτη από
το 2016 λένε συνεχώς ψέμματα... 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)