για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Δήμος Λαμίας, Περιφ Ενότητα Φθιώτιδας 
Θέμα Πόσο εύκολα ξεχνάμε... και πόσα ξεχνάμε 
Συγγραφέας Στέφανος Σταμέλλος 
Ημερ. καταχώρησης 6/1/2019 8:18:59 μμ 
Κείμενο
Πόσο εύκολα ξεχνάμε.. και πόσα ξεχνάμε!

Διάβαζα πριν λίγες μέρες στο τελευταίο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη «ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» μια αναφορά στον «…εξ Ελβετίας ζωγράφο Μάκη Βαρλάμη ο οποίος έχει αποδώσει με πίνακες το «Κατά Σαδδουκαίων» έργο του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Μιχάλη Κατσαρού».

Το μυαλό γύρισε 6 χρόνια πίσω, το 2012, όταν η Λαμία ζούσε μεγάλες στιγμές με το άνοιγμα του Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη και τις μεγάλες ιδέες και υποσχέσεις του τότε δημάρχου. Τελικά ξοδεύτηκαν πάνω από 200.000 ευρώ χωρίς να γίνει τίποτα, έγινε ρεζίλι ο Δήμος με τις δικαστικές περιπέτειες στη συνέχεια με το Πειραματικό Εργαστήρι Βεργίνας, και για τις οποίες δεν ξέρω πώς τελείωσαν, αν τελείωσαν…

Αυτά συμβαίνουν όταν βασιλεύει ο δημαρχοκεντρισμός και ο βλαχοδημαρχισμός, όταν οι δήμαρχοι κάνουν του κεφαλιού τους, όταν δεν λειτουργούν τις επιτροπές και αγνοούν την αντιπολίτευση. Είναι ένα παράδειγμα στα πολλά, που θα μπορούσε κανείς να προσθέσει από την εμπειρία των τελευταίων δημοτικών αρχών και τις συγκεκριμένες ηγεσίες.

Λαμία, 6.1.2019

Ο Δρυοκολάπτης


 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)