για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Υγρότοποι - Βιότοποι 
Θέμα Μεγάλη συμμετοχή των φίλων της Οίτης στην Πορεία 
Συγγραφέας Στέφανος Σταμέλλος 
Ημερ. καταχώρησης 5/26/2020 10:10:03 PM 
Κείμενο

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ

http://mountain-oiti.blogspot.com
e-mail: driokolaptis1@gmail.com
τηλ 6977261256
Λαμία, 24.5.2020

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Με την - ανέλπιστα μεγάλη - συμμετοχή των πεντακοσίων και πάνω φίλων της Οίτης πραγματοποιήθηκε σήμερα η Ορειβατική Συνάντηση - Πορεία Αλληλεγγύης, που οργανώθηκε από την Κίνηση Πολιτών για την Προστασία της Οίτης σε συνεργασία με τους Ορειβατικούς Συλλόγους Λαμίας και Aμφισσας, τον Όμιλο Φίλων του Δάσους και τον Σύλλογο Δρομέων Φθιώτιδας ΤΡΑΧΙΝΑ. Με το σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ πορευτήκαμε από το διάσελο της Πάθενας, τον Αετό και την Τούρλα ως το Βλιτοτσούμαρο, περιοχή όπου μεθοδεύεται η κατασκευή του αιολικού σταθμού των δεκαπέντε πρώτων ανεμογεννητριών.

Οι διοργανωτές θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να δουν από κοντά την ομορφιά του βουνού και να φανταστούν την καταστροφή που πρόκειται να υποστεί, αν προχωρήσουν τα σχέδια για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών. Η συμμετοχή τους δείχνει την αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την υπόθεση αυτή, ζητώντας την ματαίωση ΑΜΕΣΑ των όποιων σχεδίων από τους αρμόδιους φορείς και την κυβέρνηση.

Η ελπιδοφόρα συμμετοχή τοπικών παραγόντων και εκπροσώπων φορέων, αλλά και η συγκινητική και αλληλέγγυα συμμετοχή ορειβατών και ορειβατικών συλλόγων, συλλογικοτήτων και κινήσεων πολιτών από πολλές περιοχές της χώρας, μας κάνει πιο αποφασιστικούς. Δίνουμε την υπόσχεση ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με κάθε τρόπο και μέσο μέχρι την νίκη.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ!
ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!


ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ «ΤΡΑΧΙΝΑ»
 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)