για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Ενέργεια 
Θέμα Για το Πικροβούνι προορίζονται οι α/γ της Στυλίδας 
Συγγραφέας Στέφανος Σταμέλλος 
Ημερ. καταχώρησης 8/11/2020 10:06:14 PM 
Κείμενο Ρωτάνε πολλοί, για πού προορίζονται οι ανεμογεννήτριες στο λιμάνι της Στυλίδας. Ναι, είναι για το Πικροβούνι, τα Κοκκάλια και την Οξυά. Δείτε εδώ ένα μικρό απόσπασμα από τη ''ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΕΠΟ ΑΣΠΗΕ ΙΣΧΥΟΣ 10,8 MW ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΠΙΚΡΟΒΟΥΝΙ», Δ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Δ. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ & Δ. ΣΟΦΑΔΩΝ Π.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ'', η οποία είναι σε διαβούλευση: "Το προτεινόμενο έργο αφορά στην εγκατάσταση του αιολικού πάρκου (Α/Π), αποτελούμενου από 3 Ανεμογεννήτριες (Α/Γ) ονομαστικής ισχύος 3,6 ΜW έκαστη, συνολικής αποδιδόμενης ισχύος 10,8 MW, στη θέση Πικροβούνι του Δήμου Μακρακώμης Π.Ε. Φθιώτιδας, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και των συνοδών του έργων, που περιλαμβάνουν δρόμους πρόσβασης, εσωτερική οδοποιία και δίκτυο μέσης τάσης, στους Δήμους Μακρακώμης Π.Ε. Φθιώτιδας, Καρπενησίου Π.Ε. Ευρυτανίας και Σοφάδων Π.Ε. Καρδίτσας.

Για την πρόσβαση στον ΑΣΠΗΕ θα χρησιμοποιηθεί το υφιστάμενο οδικό δίκτυο από το λιμάνι Στυλίδας έως το έργο, με παρακάμψεις τριών οικισμών και επεμβάσεις επί του επαρχιακού – αγροτοδασικού δικτύου (Προδιαγραφές δασικών δρόμων ΓΆ και ΒΆ κατηγορίας):
- Παράκαμψη Λουτροπηγής: 4.096 μ
- Παράκαμψη Ρεντίνας: 2.437 μ
- Παράκαμψη Φουρνάς: 9.001 μ"

Και για όσους γνωρίζουν την περιοχή, από κει θα περάσουν και γα τα Κόκκαλα και τον Κόμπολο της Βράχας 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)