για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Διάφορα 
Θέμα Ο "Λίμνη Νευρόπολη 2020" ακυρώνεται για το 2020 
Συγγραφέας Στέφανος Σταμέλλος 
Ημερ. καταχώρησης 10/14/2020 6:43:49 PM 
Κείμενο Ακυρώνεται για φέτος ο ορεινός αγώνας τρεξίματος
"Λίμνη Νευρόπολη 2020" στο όρος Καλλίδρομο

Αγαπητοί δρομείς, αγαπητοί φίλοι.

Η Οργανωτική Επιτροπή του ορεινού αγώνα τρεξίματος "Λίμνη Νευρόπολη 2020" με λύπη σας ενημερώνουμε ότι αποφασίστηκε η ακύρωση του αγώνα, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020. Έχοντας ως πρώτο μέλημα την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της νόσου Covid-19 και την ασφαλή διοργάνωση, εκτιμήσαμε ότι οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν με τον κορωναιό, τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ, δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση του αγώνα.

Την ευθύνη του αγώνα έχει, όπως σας είναι γνωστό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοχωριτών Δωριέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας» και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Η Οργανωτική Επιτροπή υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις του χρόνου, όπως και πέρυσι, για έναν αγώνα που θα προσδώσει και πάλι χαρά και χρώμα στο χωριό μας και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.
Καλή δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον!
Παλαιοχώρι Δωριέων, 12/10/2020

Η Οργανωτική Επιτροπή 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)