για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Δήμος Λαμίας, Περιφ Ενότητα Φθιώτιδας 
Θέμα Η ανακαίνιση του κτηρίου της ΛΑΦ Λαμίας 
Συγγραφέας Στέφανος Σταμέλλος 
Ημερ. καταχώρησης 10/2/2021 12:04:48 PM 
Κείμενο Περνώντας από τη Ρήγα Φεραίου, με σταματάει ένας φίλος και μου έδειξε το έργο της ανακαίνισης του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Λαμίας(ΛΑΦ). Μου είπε ότι ο ίδιος το θυμάται αυτό ως πέτρινο κτήριο∙ και μάλιστα μου έδειξε κάποια σημεία, που έχει φύγει ο σοβάς και φαίνεται η πέτρα. Επέμεινε ότι κάλλιστα θα μπορούσε, αντί να σοβατιστεί ξανά, να αποκαλυφθεί η πέτρα και να είναι ένα πέτρινο κτήριο στο κέντρο της πόλης.
Του είπα βέβαια ότι δεν είμαι ο κατάλληλος να πω αν αυτό στέκει ή δεν στέκει αρχιτεκτονικά. Το καλύτερο θα ήταν να δουν τη μελέτη οι αρχιτέκτονες της πόλης και να αποφανθεί το Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο, αν δεν έχει αποφανθεί. Όμως θεωρώ ότι άποψη έχει και ο Δήμος, το Δημοτικό Συμβούλιο ίσως και η αρμόδια Επιτροπή, τη στιγμή που αφορά σε ένα κτήριο που κοσμεί το κέντρο της πόλης. Και η αλήθεια είναι ότι τα πέτρινα κτήρια είναι αρχιτεκτονικός πλούτος για πολλές πόλεις. 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)