ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ! ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 25.5.2025

ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ!

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Κυριακή 25 Μαίου 2025

Πυρά – Πυρά του Ηρακλή και επιστροφή

(Συνάντηση στο χωριό Πυρά ώρα 10 το πρωί*)

 

Η Κίνηση Πολιτών για την Προστασία της Οίτης, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πυράς Φωκίδας, διοργανώνουμε συμβολική Πορεία Διαμαρτυρίας και Αλληλεγγύης στην Οίτη, την Κυριακή 25 Μαίου 2025, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο βουνό.

Με αίσθημα ευθύνης καλούμε τους πολίτες, τους φορείς της αυτοδιοίκησης, τους πολιτιστικούς συλλόγους των χωριών της περιοχής, τους περιβαλλοντικούς και ορειβατικούς συλλόγους, να συμμετάσχουν στην ΠΟΡΕΙΑ.

Είναι χρέος ΟΛΩΝ μας να προστατεύσουμε ένα από τα σημαντικότερα φυσικά μνημεία απείρου φυσικού κάλλους της χώρας μας, την Σημαντική Περιοχή για τα Πουλιά, τον Εθνικό Δρυμό και την περιοχή Natura. Να προστατεύσουμε το βουνό του Ηρακλή και της Εθνικής μας Αντίστασης, το βουνό των λουλουδιών, των νερών του Γοργοποτάμου και του Μόρνου, των φαραγγιών, του αγριόγιδου και του χρυσαετού.

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί για να υπερασπιστούμε την Οίτη!

Λέμε ΟΧΙ στη βιομηχανοποίηση του βουνού μας!

Προστατεύουμε τη φύση, το τοπίο και την ιστορία μας!

Εκδήλωση : Περιβαλλοντική Δράση
Χώρος : Οίτη
Τοποθεσία : Πυρά Ηρακλή
Διοργανωτής : Κίνηση Πολιτών για την Προστασία της Οίτης
Έναρξη : 25/05/2025
Λήξη : 25/05/2025
Από Ωρα : 10:00 πμ
Έως Ωρα : 3:00 μμ

Άλλες Εκδηλώσεις

Κύλιση στην κορυφή